2010. november 10., szerda

UNWTO-MT Zrt. randi a WTM-en

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében, Magyarország turisztikai kínálata is bemutatkozik a világ egyik legnagyobb szabású turisztikai vására, a londoni WTM (World Travel Market) keretében november 8-11. között.

A standot november 9-én felkereste Taleb Rifai, az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) főtitkára és Dr. Somogyi Zoltán, a szervezet főtitkár-helyettese.

Az UNWTO delegációját a magyar standon Dr. Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára, Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Kardos Endre, a Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviselet-vezetője fogadta.
A nap záróakkordjaként a nemzeti turisztikai marketingszervezet fogadást rendezett a magyar standon hazánk brit turisztikai partnerei részére. A rendezvényt Breuer-Rudas Klára, hazánk londoni nagykövetségének ügyvivője nyitotta meg, majd Dr. Horváth Endre helyettes államtitkár beszélt Magyarország turisztikai stratégiájáról a megjelent 200 fős közönségnek. A program végén Kardos Endre külképviselet-vezető megköszönte a partnerek munkáját - adta hírül a Magyar Turizmus Zrt.

http://www.turizmusonline.hu/cikk/unwto_mt_zrt__randi_a_wtm_en

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése