2011. február 21., hétfő

Új esélyek az Új Széchenyi Tervvel

Pályázatok, kitörési pontok, fejlesztési lehetőségek

Megjelentek az adatlapok, március 1-jétől már beadhatók az Új Széchenyi Terv pályázatai

Szakmai konferencia és konzultáció

2011. február 22. kedd
Helyszín: Continental Hotel Zara 1074 Budapest, Dohány u. 42-44.

PROGRAM

09.30 Dr. Horváth Endre gazdaságfejlesztésért felelős helyettes-államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium: Gazdaságfejlesztési stratégiák: utak és mérföldkövek

10.20 Dr. Gulyás Ágnes főosztályvezető, Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH): Európai Uniós kutatás-fejlesztési, innovációs pályázatok a magyar kis- és középvállalkozások számára, a már megnyílt és a várható keretek, bírálati szempontok bemutatása.

11.00 Kávészünet

11.20 Szép Zoltán fejlesztési igazgató, KA-VOSZ Zrt.: A kibővített funkciójú – már forgóeszköz, beruházás és önerő finanszírozására is használható - Széchenyi Kártya által teremtett új finanszírozási lehetőségek.

11.50 Soltész Gergő, az FHB Bank Vállalati Igazgatóságának vezetője: A pályázatoknál
megkövetelt önerő biztosításához rendelkezésre álló finanszírozási konstrukciók bemutatása. A
vállalkozások hitelbírálatának szempontja

12.10 Urfi Szabolcs, az OTP Bank Igazgatóság vezető tanácsadója: Vállalati hitelek bírálati szempontjai az OTP Banknál.

12.20 Diósy Tamás ügyvezető igazgató, eWorld Hungary Kft.: Az internet által, az eredményes pályázatok megszületéséhez biztosított lehetőségek.

12.35 Ebédszünet /kétfogásos menüebéd/

13.30 Kajner Péter főosztályvezető-helyettes, Vidékfejlesztési Minisztérium: Az agrár és élelmiszeripari cégek számára megnyíló pályázati lehetőségek.

14.00 Bruckner Zoltán ügyvezető igazgató, Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.: A kockázati tőkealapok stratégiája, az általuk közvetített források elérésének lehetőségei.

14.20 Kurtán Zoltán vezérigazgató-helyettes, DBH Investment Zrt.: Innovatív projektek
megvalósítása kockázati tőke és pályázati források bevonásával.

14.40 Várdai László értékesítési vezető, Dun&Bradstreet Hungária Kft.: Sikeres pályázat és teljesítménynövelés a céginformáció segítségével.

15.00 Semperger Kinga ügyvezető igazgató, ProjectMine Kft.: A sikeres projektfinanszírozás eszközei, a hatékony projektmenedzsment. Az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeinek bemutatása, az ehhez kapcsolódó kérdések, gyakorlati tanácsok. Az Új Széchenyi Terv mellett nyitva álló és várható egyéb pályázati források bemutatása.