2014. február 5., szerda

A polgármester válaszol

A polgármester válaszol

Budakeszi polgármesterét, dr. Csutoráné dr. Győri Ottiliát az adósságkonszolidációról, a bizottsági struktúrák átalakításáról, a Turisztikai és Közlekedési fórumról és a 2014-es év fejlesztési terveiről kérdeztük.


Turisztikai fórum
„Budakeszi igen jellegzetes település, hiszen a múlt emlékei érdekes egységet alkotnak a modern építészet alkotásaival.” Emellett természeti értékei jelentősek, gondoljunk csak a Vadasparkra, a Budakeszi Erdészeti Arborétumra, vagy a csodálatos klímájú kirándulóhelyre, Makkosmáriára. Településünkön rengeteg művész is él. 2010 óta polgármestere ennek a „kis ékszernek” dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia.
Budakeszi Város Önkormányzata még a tavalyi évben döntött arról, hogy a 2014. évre vonatkozóan elkészítteti turisztikai stratégiai tervét. A terv elkészíttetésével dr. Horváth Endre közgazdászt, turizmusszakértőt bízta meg. A terv gerincét négy, az önkormányzat szervezésében megvalósuló fórum, műhelymunka alkotja. Az első fórumon már túl vagyunk, a következő alkalmak 2014. február 5-én, február 12-én és február 26-án 17 órakor kezdődnek a Budakeszi Polgármesteri Hivatal tanácstermében, melyre minden kedves budakeszi Lakost várnak.

http://hirmondo.budakeszi.hu/budakeszi-hirek/varoshaza/3067-a-polgarmester-valaszol