2013. június 23., vasárnap

Idén is sikeres volt a szakdolgozati workshopunk

http://www.kodolanyi.hu/aktualis/hirek/920

Turizmus-vendéglátás szakos hallgatóink számára immáron 11. alkalommal szerveztünk szakdolgozati workshopot.
Az elhangzott előadásokat a 2013. június 10-én, Budapesten megtartott programon öttagú szakmai zsűri értékelte: a zsűri elnöke Simon Karolina, a JTB Hungary kiutaztatási vezetője volt, tagjai pedig Dr. Michalkó Gábor, Dr. Horváth Endre, Kökény István és Kundi Viktória oktatók.

A szakdolgozatok versenyébe benevezett hallgatók közül hatan mutathatták be dolgozatukat a döntőben, ahol a következő eredmény született:
  • 1. helyezett – Rétfalvi István: A turizmus-vendéglátás alapszak keretein belül folyó szállodai szakemberképzés vizsgálata (konzulens: Kátay Ákos)
  • 2. helyezett – Magyar Alexandra: A pszichológia jelentősége a turisztikai termékek és szolgáltatások értékesítésében (konzulens: Kátay Ákos)
  • 3. helyezett – Vasas Adrienn: "Ösztöndíj turizmus" - avagy az Erasmus program hatása Magyarország turizmusára (konzulens: Dr. Rátz Tamara)

A verseny története során harmadszor kiosztott közönségdíjat Köves-Katulic Dalma nyerte, „American dream!? Avagy a sztereotípiák, a mentális térkép és az amerikai álom hatása Budapest turizmusára az amerikai turisták mintáján” című dolgozatával (konzulens: Dr. Hinek Mátyás).

Színvonalas előadással és jó szakmai felkészültséggel szerepelt továbbá Borbély Diána (témavezető: Dr. Rátz Tamara) és Kormányos Bence is (témavezető: Nagy László).

Gratulálunk hallgatóinknak!