2011. március 7., hétfő

Hotel Kálvária won again the Quality Award of Magyar Turizmus

The Győr-based Hotel Kálvária has won the recognition for the second time this year.

Magyarné Babos Erika took over the recognition from Dr. Horváth Endre, Deputy Sectretary of State of NGM on the 3rd of March 2011, on the opening day of the Traveling Exhibition, in Budapest. Beside the success of the Győr-based Hotel Kálvária, Győr became the guest of honor of this year’s event – reports tozsdeforum.hu.

Szilvásvárad az Utazás Kiállításon

A Creatoys Kft-é lett a legjobb stand

Véget ért a II. Junior Expo, kiosztották a legjobb fiatal vállalkozóknak járó díjakat.

Az ünnepségen dr. Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelő helyettes államtitkára mondott beszédet. Visszaemlékezett azokra az időkre, maikor még ő is fiatal vállalkozó volt, elmondta, nehéz idők voltak, még csak terveket szőni is. Most azért dolgoznak, hogy a mai és jövőbeni vállalkozói generációnak könnyebb dolga legyen.

Habis László, Eger polgármestere a rutinszerzést emelte ki a kiállítás értékeiből. Kifejtette: bízik abban, hogy az Új Széchenyi Tervből és egyéb pályázatokból minél több ifjú cégvezető részesül, ez is kell a munkahelyteremtési célok eléréséhez.

Korda György az Egri Páholyban

Szombat este az Egri Páholy rendezvényén a Gárdonyi Gáza Színház támogatói körének tagjai Mihail Bulgakov A Mester és Margarita című darabját nézhették meg, az utána lévő pókerbajnokságon pedig részt vett Korda György, népszerű énekes, pókerjátékos is.

Az egri teátrum most leköszönt direktorának rendezésében tekinthette meg a közönség az Egri Páholy szombati rendezvényének keretei között A Mester és Margaritát, az előadás után pedig találkozhattak az alkotókkal, a művészekkel is a páholytagok. Politikus vendége is volt az eseménynek, dr. Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős államtitkára, s jelen volt Barta E. Gyula, a MAG Zrt. vezérigazgatója is.

Az est legizgalmasabb része az Egri Páholy IV. Pókerbajnoksága volt, ahol jelen volt a Korda György-Balázs Klári házaspár is, akik fel is léptek az esten, s a pókerasztalhoz is odaültek.