2011. február 28., hétfő

Sikeres magyar díszvendégség Münchenben

Február 23-án harmadszor nyitotta meg kapuit Münchenben Bajorország legnagyobb turisztikai kiállítása, a f.re.e (Freizeit, Reisen, Erlebnis), a CBR utódja, amely új, fiatalos megjelenésével az élményközpontúságra helyezi a hangsúlyt. A vásár idei díszvendége Magyarország volt, amelynek jegyében Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója is beszédet mondott a kiállítás megnyitóján, az ünnepélyes szalagátvágást megelőzően.

A fotón balról jobbra: Dr. Reinhard Pfeiffer, a müncheni vásár igazgatója; Mezősi Csilla, az MT Zrt. egészségturisztikai szakértője, Dieter Reiter, a Bajor Gazdasági Minisztériumtól, Horváth Gergely, az MT Zrt. vezérigazgatója, Dudás Krisztina, az MT Zrt. marketingigazgatója, Dr. Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára és Mydlo Tamás főkonzul.
A délutáni sajtótájékoztatón rekordszámú, 55 újságíró hallgatta meg Horváth Gergely előadását a magyar turizmus alakulásáról. A rendezvényen Horváth Endre a magyarországi EU elnökség turisztikai vonatkozásait mutatta be, Gyuricza Bernadett, az MT Zrt. müncheni képviselője a Liszt Év részleteit ismertette, Mezősi Csilla, az MT Zrt. egészségturisztikai szakértője pedig a magyar gyógyturisztikai kínálatról tartott előadást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése