2011. január 27., csütörtök

A FEHÉRVÁRI FÜRDŐFEJLESZTÉSRŐL EGYEZTETTEK CSÜTÖRTÖKÖN

http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_78282

Székesfehérváron töltötte csütörtöki munkanapja nagy részét Dr. Horváth Endre. A Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságért és turizmusért felelős helyettes államtitkárát dr. Cser-Palkovics András polgármester fogadta a Városházán, majd az uszodát kereste fel a budapesti vendég.

A jelenleg folyó nagyberuházások mellett a városi uszoda és strand felújítása is kiemelt feladatként szerepel az önkormányzat céljai között. Most körvonalazódik a fehérvári fürdőfejlesztési koncepció és most zajlik az elkövetkező évek prioritásainak tervezése a minisztériumokban. Székesfehérvár polgármestere éppen ezért hívta meg Dr. Horváth Endrét városunkba és kérte ki a helyettes államtitkár véleményét a támogatási lehetőségekről.

A városházi találkozón a fejlesztési elképzelésekről egyeztettek a résztvevők, majd az uszodában és strandon folytatódott a fehérvári látogatás. A helyettes államtitkárnak Bozai István, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ügyvezetője mutatta be a Csitráy G. Emil Uszoda és Strand működését a gyakorlatban is. A hivatalos program a Hiemer-házban ért véget, ahol szakemberek bevonásával a fürdőfejlesztésre készített koncepciót vázolták a helyettes államtitkárnak, amit az elkövetkező évek támogatási prioritásaihoz igazít majd Székesfehérvár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése